"Hvordan kan vi løfte denne artisten opp og frem?" var spørsmålet. Dette fikk 4 ildsjeler med forskjellig kompetanse til å samles rundt en og samme oppgave. Å avdekke talent og gi ambisiøse artister muligheten til å vise igjen i dagens komplekse musikkmarked. Ikke ulikt det å utvikle en fotballspiller faktisk. Det er spilleren selv som må gjøre jobben, men vi har redskapene og kompetansen som åpner for utvikling. Og et system som skaper fremdrift. Redskapene heter lydstudio, filmsuite, scene, kontaktnett og ikke minst – kompetanse. Menneskene heter:

 

Jørgen Manke. Lyd-guru og studiofreak. Vår ekspert på å «sette ting på plass» musikalsk. Jobber mye med utvikling av både artister og låter, samt opptak, mixing og mastring.

 

Geir Pedersen. Rocker, komponist og altmuligmann. Kreativ musiker og produsent som er flink på å hente fram «ut av firkanten» elementer og løse opp i studio. Har også betydelig kontaktflate opp mot konsertscener og festivaler i regionen.

 

Tom Weum. Trådtrekker og generell rådgiver. Har vært profesjonell musiker og komiker siden 1999. Har også bakgrunn som låtskriver, studiotekniker og produsent. Har et stort nettverk opp mot livemarkedet både på kultur- og event siden i regionen.

 

Cathrine Stølsvik. Sjefen for "ute i felten" aktiviteten. Har betydelig kompetanse på artistbygging og stort kontaktnett mot både næringsliv og kulturscener. Har jobbet med det meste av artister fra lokale helter til internasjonale artister.