Fotograf: John-Arne Stokkan

Marianne Sund er sanger og låtskriver, bosatt i Stavanger, men opprinnelig fra Finnmark. Låtene hennes forteller ofte sterke historier fra menneskes liv, støttet opp av en sterk vokal og et stemningsfullt lydbilde i visepopsjangeren.

 

Marianne sendte låten Enkeltseng til produsent Jørgen Manke i 2016, noe som ble starten på samarbeidet med 360 music. Enkeltseng ble sluppet som singel våren 2017.

24. november -17 kom hennes første norske EP «Æ ser dæ» ut for streaming.

 

Marianne er musiker samtidig som hun arbeider som Høgskolelektor ved ergoterapeututdanningen i Sandnes, og skal starte på en doktorgrad januar 2018. Hun har et sterkt sosialt engasjement, gjennom både sitt daglige arbeid og i fokuset for tekstene. Tittelen «Æ ser dæ» gjenspeiler dette og setter lys på at det er mange historier som både må og bør fortelles slik at vi får kastet lys på det som ikke er bra i samfunnet, eller løftet frem fortellingene til de som har det vanskelig.

 

Marianne trives svært godt på scenen, og har vært aktiv på ulike scener i regionen de senere årene. Låtene fremfører hun i ulike konstellasjoner, fra enkelt oppsett med gitar og vokal til full bandoppsetning med vokal, kor, gitar, keyboard, bass og slagverk/perkusjon.

 

Kommende arrangement / konserter finner du på hennes Facebookside her